Skip to content Skip to footer
Winkel

Lekkerbeetstraat 6

Perceel

76 m²​

Vraagprijs

€ 325000

EPC

In aanvraag

Beschrijving

Het Koningin Astridhuis, een historisch pand met een rijke geschiedenis, wordt nu te koop aangeboden. Dit beroemde pand, gewaardeerd om zijn architecturale pracht en culturele waarde, symboliseert een tijdperk van verfijning en pracht.

Het Koningin Astridhuis is een schitterend voorbeeld van architectonische perfectie, met een combinatie van klassieke en moderne elementen. De details van het huis, inclusief de sierlijke gevel, tonen een fascinerende mix van stijlen die de aandacht trekken. Het pand heeft in het verleden verschillende malen dienst gedaan als een centrum voor culturele activiteiten en sociale bijeenkomsten. Dit pand kan worden gekocht als investering of voor verschillende commerciële doeleinden.

Op de gelijkvloerse verdieping van deze woning bevindt zich een prachtige winkelruimte, ideaal voor commerciële activiteiten of een creatieve invulling. Aan de achterzijde is er een praktische kitchenette, perfect voor dagelijks gebruik, en een charmant koertje waar je heerlijk kunt ontspannen. Bovendien is er een ruime kelder die veel extra opslagmogelijkheden biedt.

De eerste verdieping straalt gezelligheid uit met een sfeervolle leefruimte, een praktische bureauruimte en de mogelijkheid om een eerste slaapkamer in te richten. Deze verdieping biedt volop potentieel om naar eigen smaak in te richten.

Op de tweede verdieping vinden we een tweede ruime slaapkamer en een zolderruimte, die perfect kan dienen als extra opslagplaats of hobbyruimte.

Het pand vereist nog de nodige opfrissingswerken om het volledig naar moderne standaarden te brengen. Momenteel heeft het een EPC-score van F, onder andere vanwege het enkel glas.

Deze woning biedt een unieke combinatie van woon- en werkruimte met tal van mogelijkheden om jouw eigen stempel erop te drukken.

Sfeerbeelden

Kenmerken

Grond oppervlakte
76 m²​
Slaapkamers
1
EPC categorie
F
Elektriciteit
In aanvraag
Bewoonbare oppervlakte
146 m²​
Badkamers
EPC code
20240618-0003286896-knr-1
Verwarming
CV op gas
Bouwjaar
Onbekend
Type
Handelswoonst
Renovatieverplichting
Ja
Type beglazing
Dubbel

Stedenbouw & juridisch

Voorkooprecht
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgevoelig
Nee
Bouwvergunning

Neen

Onroerend erfgoed
Niet van toepassing
Gebouwscore
A-klasse
Verkavelingsvergunning

Neen

Dagvaarding herstelvordering
Nee
Perceelscore
A-klasse

Bezoek aanvragen

Vul je gegevens in en we nemen spoedig contact met je op.

Klaar voor jouw avontuur?

Alles begint bij het weten van de juiste waarde van je huidige woning.

Vul je gegevens in, wij schatten die gratis en vrijblijvend, geen kleine lettertjes! Tot binnenkort!