Skip to content Skip to footer
LEONARDS IMMOBILIën

Uw woning verkocht voor de
hoogste prijs.

Het hoogste bedrag voor je woning krijg je enkel van die ene juiste koper. Daarom ontwikkelden we de afgelopen jaren ijzersterke technieken om zo efficiënt mogelijk de koper te vinden die het meeste geld over heeft voor uw woning.

Steady Sale

Traditionele verkoop met een marktconforme vraagprijs.
Meer weten

Sprint Sale

Verkoop met vlugge biedsysteem en een richtprijs.
Meer weten
Meest gekozen

Steady Sale

Steady Sale is ons traditionele verkoopsysteem waarbij we werken met bezichtigingen en een vraagprijs. 

De werking

In overleg met u stellen we een vraagprijs vast op basis van een grondige analyse van de markt, vergelijkbare panden in de omgeving en de staat van uw eigendom.

We stellen een kopersprofiel samen van de persoon die bereid zou zijn het meeste geld te geven voor uw woning. Dit profiel wordt samengesteld uit data van twee componenten: enerzijds de beschikbare demografische gegevens van de Vlaamse Overheid en anderzijds eigen gegevens die we door de jaren heen hebben verzameld.

Door gemiddeld 2500 verkoopbezoeken per jaar nauwkeurig te documenteren, hebben we een goed overzicht van wie de koper zal zijn. 

Nadat de vraagprijs & het kopersprofiel is bepaald, brengen we uw pand op de markt. Allereerst worden alle nodige documenten opgevraagd om de verkoop feilloos te doen verlopen. Na de documenten worden al onze potentiële kopers ingelicht dat uw woning te koop zal komen. Dit gebeurt zowel telefonisch als per mail. Vaak zitten hier al goede, potentiële koperprofielen tussen.

Uw woning wordt gepubliceerd op de verschillende online kanalen. Tegelijkertijd werken we een marketingcampagne uit voor de komende weken. Er wordt gezorgd dat uw woning de komende weken overal actief geadverteerd wordt richting het juiste doelpubliek.

Er worden individuele bezichtigingen uitgevoerd in uw woning met potentiële kopers. Voor uw gemak worden deze bezoeken zo goed mogelijk georganiseerd en zorgen we ervoor dat ze meestal opeenvolgend zijn.

Na de bezichtigingen kunnen potentiële kopers een bod uitbrengen. U als verkoper heeft de vrijheid om elk bod te accepteren, te weigeren of tegen te bieden. We begeleiden u tijdens het onderhandelingsproces om de beste deal te bereiken.

Zodra u en de koper tot overeenstemming komen over de prijs en voorwaarden, zorgen wij voor een a tot z afronding van de verkoop, inclusief alle juridische aspecten.

Bezoekmomenten

Huisbezichtigingen op verschillende momenten

De prijs

Marktconforme vraagprijs

Bezoekmomenten

Alle bezoeken in één week

De prijs

Richtprijs met biedingen
De extra snelle optie

Sprint Sale

Bij Sprint Sale worden alle bezoeken in één week gedaan, waarbij op het einde van de week iedereen een bod mag uitbrengen.

De werking

We beginnen met een gedetailleerde consultatie met u om de Sprint Sale te plannen. We bespreken de voorwaarden, doelstellingen en verwachtingen die u heeft met betrekking tot de verkoop van uw pand.

In overleg met u bepalen we de start- en einddatum van de Sprint Sale-week. Deze week wordt zorgvuldig gekozen om maximale exposure en interesse te genereren.

Voorafgaand aan de Sprint Sale-week lanceren we een uitgebreide marketingcampagne om potentiële kopers aan te trekken. Dit omvat zowel online als offline promotie, waaronder advertenties op relevante websites, sociale media, en gedrukte media.

We richten onze marketinginspanningen op specifieke doelgroepen die overeenkomen met het profiel van potentiële kopers, gebaseerd op demografische gegevens en gedrag.

Tijdens de Sprint Sale-week organiseren we gestructureerde bezichtigingen van uw pand voor geïnteresseerde kopers. We plannen de afspraken zorgvuldig om een soepele doorstroming van potentiële kopers te garanderen.

Ons team staat klaar om potentiële kopers persoonlijk rond te leiden door uw pand en eventuele vragen te beantwoorden.

Na afloop van de bezoekweek begint de biedingsperiode. Potentiële kopers worden aangemoedigd om hun beste bod uit te brengen binnen een vastgestelde tijdspanne.

We zorgen voor volledige transparantie tijdens het biedingsproces en verzekeren dat alle biedingen eerlijk worden behandeld.

Nadat alle biedingen zijn ontvangen, analyseren we deze grondig samen met u als verkoper. We kijken naar verschillende factoren zoals prijs, voorwaarden en financiële haalbaarheid.

Ons doel is om een optimale verkoopprijs te realiseren die aan uw verwachtingen voldoet.

Als verkoper heeft u de vrijheid om het hoogste bod al dan niet te accepteren. We voorzien u van deskundig advies om u te helpen bij het nemen van deze beslissing.

We houden u voortdurend op de hoogte van alle ontwikkelingen en bieden transparante communicatie gedurende het hele proces.

Zodra u akkoord gaat met een bod, zorgen we voor een vlotte afronding van de verkoop. We begeleiden u bij alle juridische en administratieve aspecten om de verkoop succesvol af te ronden.

Met deze nauwgezette aanpak streven we ernaar om een snelle, efficiënte en succesvolle verkoop van uw pand te realiseren, terwijl we tegelijkertijd uw belangen als verkoper beschermen.

Klaar voor jouw avontuur?

Alles begint bij het weten van de juiste waarde van je huidige woning.

Vul je gegevens in, wij schatten die gratis en vrijblijvend, geen kleine lettertjes! Tot binnenkort!