Skip to content Skip to footer

Leonards Syndic

Bij Leonards Syndic zetten wij ons in voor een professioneel, transparant en betrouwbaar beheer van uw residentie, waarbij wij administratief, technisch en financieel beheer hoog in het vaandel dragen.

Als syndicus van uw gebouw is één van onze voornaamste taken het bijeenroepen van de jaarlijkse algemene vergadering. Wij zorgen ervoor dat u minstens 15 dagen voorafgaand aan de datum van de algemene vergadering uw uitnodiging, met bijbehorende agendapunten, ontvangt. Bovendien ontvangt u van ons een overzichtelijk verslag waarin alle beslissingen duidelijk zijn opgenomen.

Naast onze administratieve verplichtingen dienen wij ook bewarende maatregelen te treffen. Dit betekent dat wij het gebouw onderhouden volgens de wettelijke verplichtingen en de beslissingen van de VME (Vereniging van Mede-Eigenaars). In naam van de VME sluiten wij onderhoudscontracten af en laten wij, indien nodig, dringende of minder dringende herstellings- en renovatiewerken uitvoeren. Let wel, wij hebben als syndicus geen beoordelingsbevoegdheid en zullen zelden activiteiten uitvoeren die niet op de algemene vergadering zijn beslist. Alleen in uitzonderlijke situaties, waarbij het gebouw moet worden beschermd tegen onverwachte of nadelige gebeurtenissen, kunnen wij voorlopige maatregelen nemen.

Leonards Syndic beheert dagelijks de inkomsten en uitgaven van uw residentie. Wij zorgen ervoor dat de boekhouding nauwkeurig wordt gevoerd volgens het minimum genormaliseerd rekeningstelsel. Daarnaast verstrekken wij jaarlijks de nodige stukken aan de rekencommissaris, zodat deze de controle van het afgelopen boekjaar kan uitvoeren.

Bel ons

056 893 360

Klaar voor jouw avontuur?

Alles begint bij het weten van de juiste waarde van je huidige woning.

Vul je gegevens in, wij schatten die gratis en vrijblijvend, geen kleine lettertjes! Tot binnenkort!