Skip to content Skip to footer
Toekomstgericht bouwen

Nieuwbouw project in Wolstraat Roeselare.

Droom jij ook van een moderne woning die tijdloos en toekomstgericht is? Waar het zorgeloos wonen en comfortabel leven is in een ultragezond binnenklimaat? Waar werd nagedacht over duurzame verwarmings- en verkoelingstechnieken die je energiefactuur een toontje lager doen zingen?

Zalig gelegen

Twee gebouwen, zuid georiënteerd

Urban Eden, met zijn strakke architectuur en ruime, zuidgerichte balkons, biedt een unieke leefomgeving in de groene nabijheid van de stad. Het project omvat twee woonvolumes met in totaal 6 tuinappartementen, 10 terrasappartementen en 2 dakvilla’s.

Overzichtsplan Urban Eden (1)
Uitzonderlijk project

Unieke troeven

Energiebewust bouwen met het oog op een duurzame toekomst is voor Albat geen holle marketingleuze.

Urban Eden maakt gebruik van aardwarmte of geothermie om ecologisch én economisch verantwoord te verwarmen en te koelen. De zo goed als gratis passieve koeling via de vloerverwarming is daarbij aardig meegenomen. Een balansventilatiesysteem D zorgt voor een gezond binnenklimaat zonder koude trok van boven de ramen en met recuperatie van de aanwezige warmte.

De energie-efficiëntie van geothermie in combinatie met balansventilatie D is dusdanig dat Urban Eden geen fotovoltaïsche panelen nodig heeft om aan de strenge EPB-voorwaarden te voldoen. Uiteraard kan je als koper kiezen voor plaatsing van extra pv-panelen om je verbruik nog verder naar beneden te halen.

Urban Eden onderscheidt zich door jouw nieuwe woonst af te werken met kwaliteitsvolle en esthetische materialen met lange levensduur. Dit zie je o.a. terug in de fijne aluminium raamprofielen, in de ernstige en controleerbare budgetten voor keukens, sanitair en vloeren, en in onze samenwerking met partners met een gevestigde reputatie. Zo wordt jouw keuken een praktische, ergonomische en gezellige ruimte; jouw badkamer een oase van rust.

Dezelfde aandacht voor kwaliteit vinden we ook terug in de ruwbouwwerken. Urban Eden wordt gebouwd volgens de regels van de kunst met verhoogde aandacht voor de isolatie.


In haar zoektocht naar materialen die minder belastend zijn voor het milieu en onze gezondheid, besliste Albat geen gebruik te maken van ter plaatse gespoten PU-isolatie… volgens sommigen het asbest van de toekomst. Daarom kiezen we voor een dikkere laag polystyreenmortel, een alternatief dat veel beter te verantwoorden is. (cementgebonden isomo-isolatie eruit verwijderen)

Cottreel Architecten omschrijft zichzelf als een bureau met passie voor schoonheid, functionaliteit en verfijnde detaillering. Voor Urban Eden kozen ze voor een hypermoderne look met strak lijnenspel, grote raampartijen en ruime uitkragende terrassen voor een absoluut welbehagen. De gevel wordt afgewerkt met een bruingrijze genuanceerde baksteen in combinatie met duurzame houtbekleding.  De steen (IMPERIUM FLAVIUS ECO – ILUZO van Wienerberger) bewaart dankzij zijn lage zuigkracht veel beter zijn mooie esthetiek bij regenweer.

Urban Eden is gelegen in de Wolstraat in Roeselare, een groene en vriendelijke woonbuurt op amper 2 km van het gezellige stadscentrum. De omgeving straalt rust uit waarbij de meest noodzakelijke faciliteiten binnen een straal van maximum 2 km bereikbaar zijn. Het comfort van de elektrische fiets hoort hier helemaal thuis. Een korte rit met de wagen brengt je in een mum van tijd bij de grotere verkeersassen.

  • Station Roeselare: 2 km

  • Centrum Roeselare: 2 km

  • Bushalte: 0,3 km

  • Autodelen cambio: 0,8 km

  • Ontsluiting naar E403: 10 minuten met de wagen

  • Supermarkten e.a.: Action, Albert Heijn, Fun, Brico, Gamma, … binnen een straal van 1km.

  • Diverse sportfaciliteiten: tussen 0,7 en 2 km

  • Basisscholen en secundair onderwijs: 0,3 tot 1 km

  • Park met speeltuigen en speelplein: 0,5 km

  • Horecazaken: 0,5 km

Albat staat gekend om haar zeer klantgerichte aanpak. Jouw wensen, vragen en zorgen worden gehoord en samen buigen we ons over het plan van jouw nieuwe thuis.

Daarbij garandeert Urban Eden jou 100% voltooiingswaarborg door PNBParisbasFortis. Wat er ook gebeurt, jouw nieuwe thuis komt er sowieso. Bovendien communiceert Albat een vaste prijs zonder variabelen noch bijkomende supplementen of onvoorziene kosten. Helder en transparant, dat is waar wij voor staan.

Contactformulier

Contact opnemen

Wens je een verkoopbrochure te ontvangen, bezoek in te plannen of gewoon meer informatie aan te vragen? Neem dan zeker contact op met ons.

Welke verkies jij?

18 appartementen

Het vraagt tijd en aandacht om grondplannen te bestuderen, verschillen te vergelijken en je goed te informeren. Naast de draagkracht van jouw portemonnee volg je daarom ook best jouw buikgevoel en verstand. Bouwen doe je immers niet elke dag. Duik dus nu al in een gedetailleerd overzicht van onze 18 grondplannen. Zo kan je al jouw vragen gedetailleerd op ons afvuren wanneer we elkaar persoonlijk ontmoeten.

11.01
App.
82m2
Terras
27m2
Tuin
39m2
Tuinappartement
11.02
App.
55m2
Terras
10m2
Tuin
15m2
Tuinappartement
11.03
App.
96m2
Terras
21m2
Tuin
23m2
Tuinappartement
11.11
App.
100m2
Terras
27m2
Terrasappartement
11.12
App.
81m2
Terras
19m2
Terrasappartement
11.13
App.
99m2
Terras
52m2
Terrasappartement
11.21
App.
103m2
Terras
40m2
Terrasappartement
11.22
App.
116m2
Terras
50m2
Terrasappartement
11.31
App.
135m2
Terras
36m2
Dakvilla
13.01
App.
85m2
Terras
21m2
Tuin
24m2
Tuinappartement
13.02
App.
56m2
Terras
10m2
Tuin
16m2
Tuinappartement
13.03
App.
85m2
Terras
25m2
Tuin
57m2
Tuinappartement
13.11
App.
88m2
Terras
28m2
Terrasappartement
13.12
App.
56m2
Terras
15m2
Terrasappartement
13.13
App.
89m2
Terras
27m2
Terrasappartement
13.21
App.
88m2
Terras
22m2
Terrasappartement
13.22
App.
128m2
Terras
37m2
Terrasappartement
13.31
App.
124m2
Terras
48m2
Terrasappartement

Klaar voor jouw avontuur?

Alles begint bij het weten van de juiste waarde van je huidige woning.

Vul je gegevens in, wij schatten die gratis en vrijblijvend, geen kleine lettertjes! Tot binnenkort!